Hvad er GPDR ?

De fleste af os har nok hørt om den nye persondataforordning/GPDR, som træder i kraft d. 25 maj 2018, men det er de færreste som ved 100% hvad det indebærer, og endnu færre har en fornemmelse af opgavens omfang, når det gælder om at efterleve de nye regler og krav.

Med truslen om bøder på op til €20.000.000,- eller 4% af virksomhedens globale årlige omsætning, sender EU et klart signal om at de ønsker og forventer at persondataforordningen bliver efterlevet af alle virksomheder i hele EU.

Hjælp til GPDR

Hos HostHouse har vi stor fokus på den nye persondataforordning, og har i flere år arbejdet aktivt med den, og har derfor en stor viden og indsigt i forordningen.

For os har det høj prioritet at både HostHouse og vores kunder, altid har et højt sikkerhedsniveau, og lever op til kravene som stilles for at efterleve den nye persondataforordning.
Vi udarbejder databehandleraftaler med alle vores kunder, så man som kunde kan være sikker på at kravene er overholdt, og at man er i sikre hænder, hvis man har en hosted løsning hos HostHouse.

Vi har ved flere lejligheder afholdt seminarer i både Randers og Vejle, hvor vores kunder har fået mulighed for at blive opdateret på de nyeste ændringer og opdateringer, som der løbene kommer fra EU.
Det er vores plan at vi fremadrettet vil fortsætte med jævnligt at afholde disse seminarer, men dog med den ændring at vi vil dreje fokus mere og mere i retning af praktiske løsninger og værktøjer, som vi indtil videre har haft svært ved at tilbyde, da udbuddet på markedet har været meget begrænset.
For at vi fremadrettet kan tilbyde praktiske løsninger og værktøjer tester vi hele tiden de nye produkter som kommer på markedet, og hvis de lever op til vores krav, så vil de komme med i ”værktøjskassen” med produkter som vil blive fremlagt på vores kommende seminarer.

Det Praktiske

Udover de praktiske værktøjer så har HostHouse, i samarbejde med en advokatvirksomhed, udarbejdet en række skabeloner, som kan bruges til bl.a. procedurebeskrivelser hos vores kunder. Skabelonerne er udformet på en sådan måde at man helt automatisk kommer hele vejen rundt om persondataforordningen, og sikrer at man får beskrevet alle relevante procedurer og strategier.
Disse skabeloner kan, når de er udfyldt, også fungere som en del af kundens dokumentation for at man overholder kravene fra persondataforordningen.

Skal vi hjælpe din virksomhed?

Hvis din virksomhed har behov for hjælp eller sparring omkring persondataforordningen, så tøv ikke med at tage fat i os, og lad os få en uforpligtende snak om hvordan HostHouse kan hjælpe Jer videre, så I undgår ubehagelige besøg fra datatilsynet.

Hvis du ønsker at høre mere kan du kontakte en af HostHouse´s specialister:

Lars Dige – mail: ld@hosthouse.dk – Tlf.: 29 63 97 87
Martin Jensen – mail: muj@hosthouse.dk – Tlf.: 51 43 41 40

Læs mere om persondataforordningen på disse sites:

https://www.datatilsynet.dk

Find diverse guides til Persondataforordningen på dette bibliotek:
https://goo.gl/gLGuSK