F-Secure – sikkerhed til PC/Mac/SmartPhone/Server

195,00 DKK / år

Protection Service for Business er ideel for dig, som ønsker at være fuldt beskyttet mod alle former for malware, virus, spyware & spam, uanset om du er hjemme eller på farten.
Applikationskontrol, browsing- & email-beskyttelse, er også inkluderet i pakken.
Med cloud-løsningen administreres alt direkte i skyen og kan tilgås overalt. Protection Service for Business beskytter alle former for endpoints – fra pc og servermiljøer til mobile enheder.

For at lette din hverdag har F-Secures Protection Service for Business et integreret patch managementsystem, som understøtter mere end 2500 forskellige tredjepartprogrammer og sikrer, at softwaren altid er patchet og up-to-date, så dit it-miljø altid forbliver trygt og sikkert.

Endvidere indeholder Protection Service for Business F-Secures nyeste løsning til beskyttelse af mobile enheder: Freedome for Business.
Freedome for Business krypterer al trafikken til og fra den mobile enhed gennem en VPN-forbindelse, så du får antivirus, datafortrolighed og anonymitet til at beskytte medarbejdernes mobile enheder i en enkel og intuitiv tjeneste, som er kompatibel med de førende MDM-løsninger på markedet, så du sikkert og nemt kan udrulle løsningen i dit miljø.

Hele løsningen administreres og overvåges i én enkel og brugervenlig administrationsportal, som sikrer et hurtigt overblik over alle virksomhedens enheder, samtidig med at der kræves et minimum af tid til at vedligeholde løsningen – ligesom hele løsningen også trygt kan overlades i hændernes på HostHouse, som kan administrere løsningen for jer, så du trygt kan læne dig tilbage og gøre det, som du er bedst til.

  • Prisvindende beskyttelse; kåret til bedst i test flere år i træk.
  • En af de største udbydere af IT-sikkerhed i Norden.
  • Backend er placeret i Norden under-EU lovgivning.
  • Løsningen beskytter alle arbejdsstationer, filservere og mailservere samt mobile enheder.
  • En løsning, som du selv kan vælge at håndtere eller lade HostHouse administrere for dig.
  • Komplet beskyttelse mod alle former for malware, virus, spyware, spam, samt firewall, applikationskontrol og web/browsing-beskyttelse & email protection.
  • Løsningen har et fuldt patch management-system til administration af opdatering af tredjepartssoftware til både pc og servere – således at din sikkerhed altid er up-to-date.
  • F-Secures prisbelønnede DeepGuard cloud-teknologi sikrer konstant beskyttelse, uanset om du er på internt netværk eller på farten.
  • Brugervenlig administrationsportal og udrulning, som sikrer et hurtigt overblik samt kræver et minimum af tid til vedligeholdelse

Pris kr 195 + moms pr enhed (Afregnes årligt. Aftalen kan opsiges med en måned varsel før ny periode starter)

Kontakt Produkter