F-Secure RADAR

 

Værktøjet der hjælper dig med at finde dine sårbarheder, samt efterleve dine GDPR-procedurer.

Ved du hvordan din virksomheds interne og eksterne angrebsflade som ud for en evt. hacker?

Med F-Secure RADAR sårbarhedsscanner får du en oversigt over hvilke sårbarheder der findes, samt mulige løsninger på sårbarhederne. Dette giver et yderst effektivt redskab til sikring af Jeres IT-systemer.

 

Løsningen indeholder:

 • F-Secure RADAR Security Center, som er det centrale i denne løsning.
  Her får du den komplette oversigt over virksomhedens udførte scanninger, og fundne sårbarheder.
  Det er også her der administreres, konfigureres og iværksættes scanninger, og det er muligt at generere detaljerede rapporter.
  Interface kan tilgås fra en browser 24/7
 • F-Secure Reporting, hvor du har mulighed for at generere detaljerede rapporter, såvel som ledelsesinformation, ud fra templates, hvor det er muligt at selekerer hvilke informationer der skal medtages.

 

Du kan lave følgende 3 typer scanninger:

 • RADAR Discovery Scan, som benyttes til at afdække alle aktive Host i netværket ud fra et valgt IP-range, og foretage scanninger for evt. åbne porte. Dette sikrer at alle enheder på nettet bliver scannet for sårbarheder.
 • RADAR System Scan, som kan bruges til at identificere applikationer/services på en enhed, samt at scanne denne for sårbarheder.
  Efter en scanning opdateres RADAR Security Center med en oversigt over fundne sårbarheder, samt en mulig løsning.
  Scan udføres som authenticated scanning, hvilket hjælper scanningen med at eliminere bl.a. falske positiver.
 • RADAR Web Scan, er en webapplikations-scanner som primært er designet til at scanne egenudviklede web-applikationer. Web Scan giver mulighed for at gennemløbe (Crawle) en web-applikation og forsøge at angribe all input-parametre i applikationen/websitet.
  Udover de scanninger som udføres af System Scan, så scanner Web Scan også efter sårbarheder som bl.a. cross-site scripting, SQL-injections og andre svagheder.

 

Kontakt os allerede i dag, hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe med at beskytte din virksomhed, eller hvis I ønsker at høre om andre skræddersyede IT-løsninger. Ring 72207218.