Driftmeddelse for Hosthouse

Her publiceres driftsmeddelelser fra HostHouse Hosting.

Hvis du/I ønsker at komme på mailliste så driftsmeddelelser kommer via email, skal du sende en email til mail@hosthouse.dk med teksten ”Tilmeld driftsmeddelelser”.

Hvis du ønsker at blive fjernet fra mail listen skal du sende en email til mail@hosthouse.dk med teksten ”Afmeld driftsmeddelelser”.

Servicemeddelse

Kære kunde

HostHouse Avalonia har planlagt flytning til 26.04.2018 kl 23.00 (aftenen før Store Bededag). Vi forventer at alle systemer er kørende igen 27.04.2018 kl 6.00.

Flytningen denne gang vil omfatte alle systemer som flyttes samtidigt. Vi har aftalt med TDC at vi flytter vores IP adresser fra Kolding til Vejle. Det betyder at vi ikke skal lave DNS ændringer denne gang, hvilket betyder at det langt hen af vejen blot er et spørgsmål om fysisk at flytte serverne.

Når vi når til den 26.04 kl 23 hvor TDC flytter IP adresserne, vil vi være klar med 3-4 it-systemer som vi sætter i drift straks efter. Hvis disse systemer kommer i drift uden problemer, påbegynder vi flytningen af de resterende it-systemer/servere.

Da vi naturligvis hoster vores egen hjemmesider vil disse være ude af drift indtil web serverne er flyttet fysisk. Vi prioritere at flytte web serverne først, for at sikre at vi på hjemmesiderne kan holde jer løbende informeret om flytningen.

Vi forventer med denne plan at flytningen kommer til at forløbe smertefrit denne gang. Vi lægger en opdatering på vores hjemmesider kl 6 den 27.04, uanset hvordan flytningen er forløbet.

Ved vores sidste flytning blev ca. 25 % af alle serverne i Vejle inklusiv alle vores backup servere. De servere som er flyttet bliver ikke berørt af flytningen.

Med venlig hilsen

Lars Dige & HostHouse Avalonia teamet
HostHouse Avalonia