Konsulenter

Leder du efter engagerede IT konsulenter?

Når du har brug for en ekstra hånd, stiller vi op med vores fleksible og kompetente IT konsulenter. Vi er klar til opstartsmøde inden for 24 timer.

Vores konsulenter udfører:

  • Rådgivning
  • Projektledelse
  • Implementering
  • Besøg
  • Ad hoc

Hos HostHouse arbejder vi på samme måde, som vi ønsker andre arbejder for os. Vi er heldige at have en bred vifte af kompetencer blandt vores konsulenter. Det betyder, at du får en IT-konsulent med de helt rigtige evner.

Vores konsulenter er alle IT-uddannede og certificerede. Det sikrer dig kompetent mandskab, når du bruger HostHouse som samarbejdspartner.

Har din virksomhed behov for en IT konsulent i en kort eller længere periode, f.eks. i forbindelse med kursus, barsel eller uddannelse, er HostHouse den perfekte løsning.

Ring 72 20 72 18 og høre nærmere

HostHouse tilbyder tre typer IT-konsulenter og afhængig af opgaven opgavens kompleksitet kan man vælge mellem:

  • IT-Supporter – kendetegnet ved at være IT uddannet med 1-2 års erfaring. Varetager telefon og onsite support opgaver
  • IT-konsulent – kendetegnet ved at være IT uddannet med over 3 års erfaring inden for IT, og med bred faglig erfaring inden for netværk, servere og PC’er. Er dygtig all-round på PC’er, netværk og servere. IT-konsulenter er dem som virksomhederne tildeles som faste kontaktpersoner hos HostHouse.
  • Systemkonsulent – kendetegnet ved at være IT-uddannet og certificeret i de produkter systemkonsulenten arbejder med. Systemkonsulenten har over 5 års erfaring med IT og har både indsigt i forretningsgangen i virksomheder og har et bredt produktkendskab til løsninger. Systemkonsulenten arbejder dybdegående med større implementeringsprojekter og er problem knuser i forbindelse med fejl på IT-løsninger – både hardware og software.

HostHouse stiller altid med en mand med de rette kompetencer til hver enkelt opgave.

Beredskab


Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Din besked

Tilmeld nyhedsbrev
Ja tak